Kako Igrati Pesem Viktorja Tsoija "Blood Type"

Kazalo:

Kako Igrati Pesem Viktorja Tsoija "Blood Type"
Kako Igrati Pesem Viktorja Tsoija "Blood Type"

Video: Kako Igrati Pesem Viktorja Tsoija "Blood Type"

Video: Kako Igrati Pesem Viktorja Tsoija
Video: КИНО - BLOOD TYPE (COVER) (ГРУППА КРОВИ)(КАВЕР) 2024, Maj
Anonim

Vsak samospoštovalni kitarist, še posebej tisti, ki je v repertoarju izbral pesmi Viktorja Tsoija, mora biti sposoben zaigrati pesem "Blood Group". Ta pesem je skupaj z "Hočem spremembe" "klicna kartica" skupine Kino.

Kako zaigrati pesem Viktorja Tsoija
Kako zaigrati pesem Viktorja Tsoija

Potrebno je

6-strunska akustična kitara ali 6-struna električna kitara

Navodila

Korak 1

Začnimo z uvodom. Cev postavite na 2. prečko, prstanec na 5. vrvico na 4. prečko in roza na 1. vrvico na 5. prečko. Igramo se od zgoraj navzdol z motenjem. Nadalje vzdolž mrtvih strun (tj. Pritisnite strune, hkrati pa ohranite dani akord) gor-dol-gor-dol. Potem, obdržavši akord, pojdite gor; odstranjevanje mezinca, navzdol; dajanje mezinca na 2. vrvico 5. prečke, navzgor; z vlečenjem mezinca do 4. prečke (vrvica je enaka), navzdol; odstranjevanje mezinca; gor. Po tem po možnosti potisnite do sedmega akorda Cm7 # (akord Cm je 0,5 tone višji in brez mezinca). Igramo se: dol-gor-dol z motenjem. Nato dodajte prosti mezinec na 2. vrvico 7. prečke, dol-gor-dol z dušenjem. Nato spustite akord, 4-krat navzgor in navzdol. Shema se ponovi pred 1. verzom 4-krat, pred 2. 2-krat.

2. korak

Pojdimo na verze. Potrebujemo tri akorde: Fm #, Cm #, E. Zaporedje: Fm #, Cm #, Fm #, E. 4 vzorci na akord. O boju: Tu sta možni 2 enaki možnosti: bodisi preprosta z raco ali pa preprosta Tsoevsky (dol na bas-up na bas-down-up).

3. korak

Refren. Akordi: Fm #, Cm #, Hm, E. Prvi akord se začne z besedo "kri". Boj je preprost Tsoevsky. Akordne stavke - 4.

4. korak

Konec. Ko igrate na akorde, preprosto igrajte s preprostim tsoi beatom (tudi 4 vzorci na akord) 2 akorda: Fm # in Cm #.

Priporočena: