Kako Narisati Krog S Piko, Ne Da Bi Dvignili Pero

Kazalo:

Kako Narisati Krog S Piko, Ne Da Bi Dvignili Pero
Kako Narisati Krog S Piko, Ne Da Bi Dvignili Pero

Video: Kako Narisati Krog S Piko, Ne Da Bi Dvignili Pero

Video: Kako Narisati Krog S Piko, Ne Da Bi Dvignili Pero
Video: ПРОЩЕ ПРОСТОГО! Как связать начинающему ЛЕГКО БЫСТРО ЛЮБОЙ РАЗМЕР красивую нежную КОФТУ ТОП крючком 2024, Maj
Anonim

Risanje kroga s piko brez dvigovanja peresa na prvi pogled ni lahka naloga. Hkrati pomanjkanje natančnosti besedila daje pravico do obstoja več rešitev te uganke.

Kako narisati krog s piko, ne da bi dvignili pero
Kako narisati krog s piko, ne da bi dvignili pero

Navodila

Korak 1

Ena od teh možnosti je postavitev točke neposredno na črto kroga. Vzemite prazen list papirja in pisalo. Nariši piko. Od te točke začnete risati krog. Na tej točki končajte risanje kroga. Izkazalo se je, da se točka nahaja neposredno na črti kroga. Tako lahko ta problem rešimo povsem formalno.

2. korak

Če želite s piko narisati krog, narišite skoraj napolnjeno obliko. Na prazen papir narišite krog, ne da bi pisala dvignili s površine, in takoj začnite slikati celotno notranjo površino kroga. Postavite krepko piko kamor koli, ne da bi dvignili ročaje. Po tem nadaljujte (tudi brez odstranjevanja palice s površine papirja), da prebarvate krog. Točka se nahaja znotraj zapolnjenega kroga. To je še ena možnost za rešitev problema.

3. korak

Ker ta logična težava nima pojasnil o uporabi drugega peresa in o tem, koliko pripomočkov za pisanje je mogoče uporabiti v postopku risanja, z enim peresom narišite točko znotraj kroga, ne odtrgajte ga s površine papirja. Narišite krog z drugim peresom, tudi ne da bi ga dvignili s površine papirja.

4. korak

Obstaja še en način za rešitev tega vprašanja. Ker ni dodatnih pogojev, lahko narišete krog, povezan s črto, do točke, ki se nahaja znotraj. Če želite to narediti, najprej narišite krog, nato pa, ne da bi dvignili ročaje s površine papirja, narišite črto proti sredini kroga. Brez risanja črte zunaj kroga in tudi brez dvigovanja peresa s površine papirja, postavite piko na konec te črte. Točko lahko narišete tudi zunaj kroga (pogoj ne kaže, ali naj se točka nahaja znotraj kroga ali zunaj njega). Če želite to narediti, uporabite isti algoritem dejanj, vendar usmerite črto navzven in ne znotraj kroga.

5. korak

Če želite to težavo rešiti na nestandarden način, narišite krog in zložite vogal papirja, kjer je ročaj. Ne odtrgajte ga s površine lista. Naredite to tako, da se gred pisala dotakne hrbtne strani papirja v sredini narisanega kroga. Nato na tem mestu prebodite papir. Torej bo težava rešena.

Priporočena: