Kako Ustvariti Svojo Pop Skupino

Kazalo:

Kako Ustvariti Svojo Pop Skupino
Kako Ustvariti Svojo Pop Skupino

Video: Kako Ustvariti Svojo Pop Skupino

Video: Kako Ustvariti Svojo Pop Skupino
Video: РЕАКЦИЯ ПЕДАГОГА ПО ВОКАЛУ: DIMASH, ЗАКУЛИСЬЕ. 2024, Maj
Anonim

Mnogi mladi, ki jih zanese takšen ali drugačen glasbeni slog, sanjajo, da bi ustvarili svojo skupino. To ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Glavna stvar je, da izberemo ekipo, ki je pripravljena rasti in se razvijati, da si z vsemi močmi prizadevamo doseči prihodnjo priljubljenost.

Kako ustvariti svojo pop skupino
Kako ustvariti svojo pop skupino

Navodila

Korak 1

Preden začnete svojo skupino, se odločite za glasbeno smer. Lahko je generalizirana pop kultura, rocopops, Britpop itd. Prisluhnite delom različnih skupin in se odločite, kateri slog vam je bližje.

2. korak

Odločite se za svoje mesto v skupini. Ali boste samo producent ali hkrati vokalist, basist ali bobnar. Imate sposobnost, znate igrati na glasbila ali peti.

3. korak

Poiščite preostanek skupine. Oglašujte na internetu na www.muzboard.ru, www.popsong.ru, www.musicforums.ru in drugih glasbenih portalih, priljubljenih v vaši regiji. V sporočilu navedite, na katere instrumente naj igrajo bodoče pop zvezde, ali naj znajo peti ali plesati. Napišite tudi, če je treba imeti svoje kitare, bobne, sintetizatorje itd.

4. korak

Dogovorite se za razgovor s primernimi kandidati. Prosite za kaj zapeti ali zaigrati. Po izbiri zahtevanega števila udeležencev opravite drugi razgovor, da poskusite nekaj narediti skupaj.

5. korak

Poiščite prostor za vajo. Tu lahko pomagajo ravnatelji šol ali ravnatelji sirotišnic. Če jim obljubite pomoč pri organizaciji prireditev, predstav pred dnevi v mestu in maturantskih zabav, potem vam bodo brezplačno ali za simboličen denar zagotovili vadnico s potrebno opremo.

6. korak

Vadite vsaj enkrat na teden, da se člani skupine čutijo, igrajte se. Hkrati se vključite v promocijo ekipe. Ponujajte brezplačne nastope na javnih prireditvah, zabavah, klubih. Zdaj je glavno pridobiti priljubljenost med poslušalci. In ogromne pristojbine, stanovanja in avtomobili bodo zagotovo prišli pozneje.

Priporočena: