Kako Okrasiti Slamnik

Kazalo:

Kako Okrasiti Slamnik
Kako Okrasiti Slamnik

Video: Kako Okrasiti Slamnik

Video: Kako Okrasiti Slamnik
Video: делаем Ловца Снов - варианты основ, как плести и украшения ) 2024, April
Anonim

Sezona plaž je tik pred vrati. In poleti, sredi sončnega dne, je kapa nujna za vsakega od nas. Toda s čim lahko okrasimo navaden slamnat ali pleten klobuk? Možnosti je veliko.

Kako okrasiti slamnik
Kako okrasiti slamnik

Navodila

Korak 1

Morda je najlažji in najpogostejši način okrasitev klobuka z rožo. Lahko kupite umetno rožo ali pa jo izdelate iz blaga. Če želite cvet odstraniti, na zadnjo stran cvetja pritrdite broško.

Slika
Slika

2. korak

Drugi način se je "prosil" - okrasiti klobuk z broško. Manjša kot je broška, višje jo je treba pritrditi, da ne zakriva roba klobuka.

Slika
Slika

3. korak

Naslednji način je okrasitev klobuka s trakom, pletenico ali čipko. Da lahko trak zadrži, ga morate ponekod obrobiti z nitmi. S traku lahko zavežete čudovit lok.

Slika
Slika

4. korak

Nepričakovan način je okrasitev klobuka s trakom. Če je pas dolg, ga večkrat ovijte okoli klobuka.

Slika
Slika

5. korak

Klobuk lahko okrasite tudi z okrasno vrvico ali debelimi barvnimi nitmi. Zavijte jih ali jih prepletite. Privežite si klobuk. Na več mestih šivajte z navojem.

Slika
Slika

6. korak

Okrasitev klobuka z biseri. Tu obstaja majhen pogoj - kroglice morajo biti ustrezne dolžine. Če pa se vam ne smilijo, lahko prilagodite dolžino tako, da povečate ali zmanjšate število kroglic.

Slika
Slika

7. korak

Tudi slamnati ali tkani klobuk je lahko okrašen s tančico in perjem. Za tančico vzemite til, ga zberite na nit in ga pritrdite na klobuk skupaj s perjem.

Slika
Slika

8. korak

Okras šal. Vzemite lahkoten šal ali šal, ga zložite in zavijte klobuk. Na zadnji strani zavežite konce šal.

Slika
Slika

9. korak

In zadnji način je okrasitev z nitkami z nitkami. Po robu in sredini klobuka naredimo okrasne šive s kontrastnimi nitmi. Risbo si lahko izmislite sami.

Priporočena: